Samsung KolayServis

18 Ocak 2023 - 11:49

Samsung KolayServis hizmeti nedir? Samsung mobil cihaz kullanıcılarına özel bir hizmettir. Samsung tarafından adresinize yönlendirilen kuryemiz, cihazınızı teslim alır ve servis merkezine teslim eder. Cihaz onarımınız tamamlandıktan sonra en hızlı ve güvenli şekilde cihazınız size teslim edilir.

 

Hangi şehirlerde var? Samsung KolayServis hizmeti genişlemeye devam etmektedir. Şu anda İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Antalya ve Adana illerinde Samsung kullanıcılarına hizmet vermeye devam ediyoruz.

 

Bu hizmetten nasıl yararlanabilirim? Ücretlendirme ve hizmet detaylarıyla ilgili bilgi almak ve talep oluşturmak için 444 77 11 numaralı çağrı merkezimizi arayabilirsiniz.

 

S serisi S20, S20FE, S20+,S20U,S21, S21FE, S21+, S21U, S22, S22+, S22U
Note Serisi Note20,Note20U
Flip/Fold Serisi Flip/Fold 2, Flip/Fold 3, Flip/Fold 4

 

 

Samsung KolayServis Standart

 

İş günlerinde (Pazartesi-Cumartesi) saat 13:00’ten önce oluşturulan servis talepleriniz için telefonunuz aynı gün içinde adresinizden alınıp Akıllı Servis Merkezimize iletillir. Onarımı tamamlandıktan sonra da telefonunuz en kısa sürede adresinize teslim edilir.

 

Saat 13:00’ten sonra oluşturulan taleplerde telefonunuz ertesi gün sizden teslim alınıp, Akıllı Servis Merkezimize ulaştırılır. Onarımı tamamlandıktan sonra da telefonunuz en kısa sürede adresinize teslim edilir.

 

Samsung KolayServis Express

 

İş günlerinde (Pazartesi-Cumartesi) saat 15:00’ten önce oluşturulan servis talepleriniz için telefonunuz 3 saat içinde adresinizden alınıp Akıllı Servis Merkezimize iletillir. Onarımı tamamlandıktan sonra da telefonunuz en kısa sürede adresinize teslim edilir.

 

Saat 15:00’ten sonra oluşturulan taleplerde telefonunuz ertesi gün saat 12:00’ye kadar adresinizden teslim alınıp, Akıllı Servis Merkezimize ulaştırılır. Onarımı tamamlandıktan sonra da telefonunuz en kısa sürede adresinize teslim edilir.

 

Samsung KolayServis, SAMSUNG ELECTRONICS ISTANBUL PAZARLAMA VE TICARET LIMITED SIRKETI’nin tescilli markasıdır.

DİĞER HABERLER