Galaxy Analiz: Yeni Galaxy A7’nin 5 Favori Özelliği

21 Kasım 2018 - 13:08

3’lü kamerasıyla dünyaya daha geniş açıdan bakmanızı sağlayan Galaxy A7’nin en çok sevilen özelliklerini keşfetmeye hazır mısınız?

 

1) Eğlenceyi 3’e Katlayan 3 Arka Kamera
3 arka kameraya sahip Galaxy A7’nin kameralarından biri hem 77 hem de 120 derece açılı çekime izin veriyor ve doğa fotoğrafçılarının en çok sevdiği kameralardan biri olarak konumlanıyor. Ayrıca konser fotoğraflamayı seviyorsanız 8 MP’lik bu kamera işinize çok yarayacak. 

 

5 MP’lik Canlı Odak kamerasıyla fotoğraflarınıza derinlik katabilir; ön plandaki objenin keskin göründüğü, arka planın ise bulanıklaştığı etkileyici fotoğraflar çekebilirsiniz.

 

Galaxy A7’nin 24 MP’lik ana kamerası f1.7 diyafram açıklığına sahip. Böylece düşük ışıkta bile yüksek çözünürlüklü fotoğraflar yakalayabilirsiniz.

 

24 MP’lik ön kamerasının Pro-lighting adlı özelliğiyle profesyonel çekim gibi görünebilen selfie’ler çekebilirsiniz. Smart Beauty mekanizmasıyla desteklenen bu ön kamera selfie üzerinde ışıklandırma uyguluyor ve yüzün belirli noktalarını ön plana çıkarıyor. Böylece etkileyici selfie’ler elde edebiliyorsunuz.

 

2) Ergonomik Tasarım
Galaxy A7’nin kusursuz, ergonomik tasarımı kullanışlı ve güvenilir bir tutuş yapısına sahip. Hem açma kapama düğmesi hem de yan parmak izi okuyucusu olarak kullanılan buton ile telefonunuzun kilidini kolayca açıp, kapayabilirsiniz. 

 

3) 8 Çekirdekli Yapı
8 çekirdekli işlemcisi, 4 GB RAM boyutu ve dahili 64 GB hafızasıyla uzun saatler size eşlik etmeye yetecek kapasiteye sahip Galaxy A7, sunduğu donanım ve yazılım imkânlarıyla farklı ihtiyaçlara farklı yanıtlar vermeye hazır. 

 

4) Her Zaman Yanında
Gerekli güncellemeler ile hızınızı artıran Galaxy A7, Always On Display özelliğiyle hava durumu, batarya doluluk oranı, tarih, e-mail, saat gibi bilgilerin kesintisiz ve zahmetsiz bir şekilde görünebilmesine imkân sağlar. Böylece tüm bildirimleri kolayca takip edebilirsiniz.

 

 

5) Super AMOLED Sonsuz Ekran
Canlı ve gerçekçi görüntüler sunan Galaxy A7, kullanım deneyimini zirveye taşıyan ekranıyla bir adım daha ön plana çıkıyor. 6.0 inç FHD + Super OLED Sonsuz Ekran ile gördüklerinizin bir parçası olmaya hazırlanın. 

 

 

DİĞER HABERLER