Galaxy'ni Samsung Destek İçerikleriyle keşfet!

17 Haziran 2021 - 17:50

Samsung Galaxy ürünleri ile ilgili merak edilen soruların cevapları, telefonunuzda keşfedilmeyi bekleyen onlarca özellik ve çok daha fazlasını bir araya toplayan bir site... Samsung Destek!

 

Sürekli hızlanan iletişim çağı ile birlikte artan bilgiye erişim kolaylığı ihtiyacına en hızlı yanıtı vermek hedefiyle; Live Chat, E-mail, Samsung Forum, Samsung Members App üzerinden verdiğimiz hizmetlerin yanında Samsung Destek başlığı altında, web sitemizde destek içeriklerimizi kullanıcılarımızla buluşturuyoruz.  

Samsung Destek'in gelişmiş arama motoru ve her gün yenileri eklenen Sıkça Sorulan Sorular, Nasıl Yapılır Videoları ve Akıllı Rehber içerikleriyle kullanıcılarımız cihazları ile ilgili merak ettikleri tüm bilgilere herhangi bir çağrı merkezi veya diğer dijital müşteri destek kanallarına bağlanmaya gerek kalmadan ulaşabiliyor. Bu sayede zamandan tasarruf sağlanırken, bilgiye hemen ulaşabilmenin kolaylığı artıyor.
 
Samsung Destek ile, kullanıcılarımız aynı zamanda Galaxy'lerini yeniden keşfediyor! Yeni gelen güncellemeler ve modeller ile birlikte Galaxy'deki ayrıcalıklı özellikler gün geçerek artıyor. Kullanıcılar sahibi oldukları ya da merak ettikleri ürünler hakkındaki yepyeni özellikleri, Samsung Destek sayesinde kolaylıkla öğrenebiliyor. Böylece kullanıcılarımıza da bir Samsung'dan beklenen bütün incelikli özellikleri çok daha iyi şekilde ve yüksek performansla kullanmanın keyfini yaşamak kalıyor.
 
Cihazlarınız hakkında merak ettiğiniz her şeye Samsung Destek’ten ulaşabilir; zamandan tasarruf ederek Galaxy dünyasının sunduğu özellik ve yeniliklerden keyifle faydalanabilirsiniz.

 

Galaxy S21+ 5g
Galaxy Note 20Ultra
Galaxy Z Fold2
Galaxy A20s
Galaxy Z Flip
Galaxy Note20
Galaxy A21s
Galaxy A71
Galaxy A70
Galaxy A50
Galaxy A51
Galaxy S20 Fe
Galaxy S20
Galaxy S20 Ultra
Galaxy J2 Core
Galaxy Note10 Lite
Galaxy A31
Galaxy J7 Duo
Galaxy J7 Duo
Galaxy Tab S5e
Galaxy Tab S6
Galaxy S10
Galaxy A30
Galaxy S10 Lite
Galaxy Note20
Galaxy A21s
Galaxy S21 5g
Galaxy S21 Ultra 5g

 

Daha fazla cihaz için siz de hemen Samsung Destek'i keşfedin.

DİĞER HABERLER